natuurtje.punt.nl
IJskristal

Een paar mooie ijskristallen mogen ook niet ontbreken deze winter.                 


                  

        

                                                   http://helmanatuurfotos.blogspot.nl/
Reacties

Marjon (Uitgelezen) op 13-02-2017 10:41

Oh prachtig! Mooie foto's! Ruige rijp heet dat hè. En wat goed dat je weer een artikel hebt kunnen plaatsen hier :-)

Liefs, Marjon.

Helma op 13-02-2017 20:27

Hoi Marjon,

ik ben ook bezig met WP hoor maar daar wil ik eerst een hele fotogallery vullen ;-)

Liefs, Helma

Marjon (Uitgelezen) op 24-02-2017 08:05

Goedemorgen Helma,

Ik heb je Toverhazelaar-blog gezien. Prachtige macro-opnames! Heel mooi!

Ik ben benieuwd naar WP. Als je er niet uitkomt, hoor ik het wel.

Fijn weekend!

Liefs, Marjon.

Helma op 27-02-2017 21:22

Goeie avond Marjon,

die toverhazelaar is ook zo mooi. Er zijn ook rode, roze, oranje en paarse en voorla die laatste zou ik graag eens zien. Helaas zelf nog nooit tegen gekomen. 

Ik schiet aardig op met WP maar voor ik alle foto's heb ovetgezet (en overal de tekst en namen heb aangepast) gaat er onwijs veel tijd in zitten, maar...... komt goed. 

Had ik je al een voorbeeld geztuur of niet?

Liefs, Helma

Marjon (Uitgelezen) op 28-02-2017 06:42

Goedemorgen Helma,

Wauw, ik wil ook weer eens naar Texel. Wat een prachtige verscheidenheid en ik ben zooooo jaloers op jou, want jij hebt eén slechtvalken gezien én ze ook nog op de foto gezet! Geweldig! Wat zijn dat toch prachtige vogels! Nou ja, wat zijn niet prachtige vogels haha. En weet je dat ik nog nooit van die donkere Schotse Hooglanders heb gezien? Alleen die rode. Buizerds zijn prachtig, de paal met knoesten is ook mooi (en dat roodborstje ook) en die zilverreiger heb ik ook pas gekiekt :-) En dan dat schaap... Heel bijzonder haha!

Nee, je hebt nog geen voorbeeld van WP gestuurd, maar ik ben blij dat het je lukt. Vind je het makkelijk?

Hele fijne dag!

Liefs, Marjon.

Marjon (Uitgelezen) op 28-02-2017 06:43

ps Toverhazelaar heb ik wel eens in het roze gezien geloof, maar die andere kleuren niet.

Helma op 01-03-2017 20:11

Goeie avond Marjon,

moet je ook zeker doen hoor naar Texel gaan want daar is echt altijd wel wat te beleven en vooral te zien. In die paar dagen dat we er waren hebben we ook echt volop genoten van de natuur, maar ook van de wandelingen en het heerlijke eten. 

Jaaaa....... ik wist niet wat ik zag!! Zaten achter elkaar 2 slechtvaken maar helaas te ver. Toch heb ik ze op de foto gezet want dit was ook voor mij de eerste keer dat ik ze zag en dat wilde ik toch ff laten zien (ook al zijn het meer bewijsplaatjes dan mooie foto's hihi......) 

Meen je dat nou van die Hooglanders. In Enkhuizen loopt een hele familie van én zwarte én rode!  En sorry dat ik je nog geen voorbeeld had gestuurd Ik zal je zo gelijk even een voorbeeld sturen hihi......

Liefs, Helma

PS Kan heel geod hoor dat je die Toverhazelaar in het roze hebt gezien.

Marjon (Uitgelezen) op 10-03-2017 17:11

Goedemiddag Helma,

Prachtige foto's van de badderende lepelaar :-) Wij hebben hier in de vogelplas ook vaak lepelaars... Maar mijn allereerste ooit heb ik al 11-jarig meisje op Texel gezien. Omdat mijn toenmalige leraar - een vogelgek - daar zo enthousiast over deed, besefte ik hoe bijzonder het moest zijn en het is me altijd bij gebleven.

Maakt niet uit van die kwaliteit van de slechtvalk-foto's. Het gaat inderdaad soms om bewijsplaatjes en je ziet heel duidelijk dat het slechtvalken zijn!

Voorbeeld gezien!

Fijn weekend!

Liefs, Marjon. 

Helma op 12-03-2017 20:53

Goeie avond Marjon,

het was ook echt heel leuk om deze jongen lepelaar te zien en dan ook nog een bad zien nemen :-) Zo gaaf! Jij zag al vrij jong je eerste lepelaar en dan ook nog met een vogelgek als leraar hahahaha.....

Ja, die slechtvalk was ook al zo gaaf maar o, zo ver weg. Ik bleef er maar foto's van maken hahahahaha.... en dan maar bewijsplaatjes maar voor mij zijn ze goud waard :-)

Voor jou alvast een hele fijne nieuwe week.

Liefs, Helma

Marjon (Uitgelezen) op 20-03-2017 06:54

Goedemorgen Helma,

Die rode rivierkreeften kwamen me zo bekend voor, maar je had ze mij waarschijnlijk al eens gestuurd (de foto's dan hè, niet de kreeften hahaha). En ik had ook al een fotootje van dat mooie ijsvogeltje gezien. Wat zijn ze prachtig, de foto's maar ook de ijsvogeltjes en nou ja vooruit: de kreeften ook.

Ja, ik trof het met die leraar die vogelgek was en nog is. Want een vriendin van mij gaat nog steeds met hem om en hij staakt onmiddellijk een gesprek als hij alleen al een musje ziet hahaha.

Ik zie jullie vanmiddag en ik heb er zo'n zin in!

Liefs, Marjon.

Helma op 21-03-2017 20:30

Goeie avond Marjon :-)

Ik had ze jou inderdaad al eens alten zien via de mail :-). In en op het blog had ik ze echter nog niet geplaatst. Ik hou van die ijsvogeltjes en dan ook dioe prachtige felle blauwe kleur oef!!!!

Lekkere man dan als jij voor een musje al een gesprek staakt whahahahahaha......

Inmiddels hebben we de middag gehad en ik zit er ook nog heerlijk na te genieten. Wat hadden we lol en wat hebben we leuk gezeten hahahahaha.... echt voor herhaling vatbaar. Dank je wel voor je gastvrijehid.

Liefs, Helma

Marjon (Uitgelezen) op 29-03-2017 19:18

Goedenavond Helma,

Ja, die felle blauwe kleur! Dat moet toch opvallen. Ik wil er zoooo graag eens een zien. Maar het zal wel op een moment zijn dat ik het absoluut niet verwacht. 

Hahahahaha flatsj flatsj hahahaha.

Ik heb net je 3e Texel-blog gezien... Wat zijn die roodhalsganzen mooi zeg, wauw! Je hebt hier een straatnaam die Roodhalsgans heet en daarom klonk het opeens zo vertrouwd, maar ik heb me dus nooit afgevraagd hoe ze er eigenlijk uitzien. Heel mooi! 

Weet je... Het is zo leuk om mens als jij en H op bezoek te hebben. Dan gaat die gastvrijheid vanzelf. Ik heb echt genoten die middag!

Fijne avond nog!Liefs, Marjon. 

Helma op 01-04-2017 20:20

Goeie avond Marjon,

ik mag het hier wel eens gaan veranderen naar het voorjaar zoalng mijn WP nog niet online staat hahaha.... En whahahahahaaaaaaa...... ik schiet ook gelijk weer in de lach met het flatsj flatsj... het ging ook echt zo en dat geluid vergeet ik nooit meer whaaaaaaaa......

Die roodhalsganzen zijn ook echt heel mnooi maar je ziet ze niet echt vaak helaas. Bijzonder dat er bij ullie een straat is die deze naam heeft :-) Nu heb je er ook gelijk een beeld bij hihi....

Maar het is ook leuk om bij mensen zoals jij op bezoek te komen. Gewoon heerlijk jezelf kunnen zijn is echt super. Het was ook heel gezellig en we hebben ook heerlijk genoten :-) Jullie komen gauw maar weer eens deze kant op :-)

Jij ook nog hele fijne avond.

Liefs, Helma

Marjon (Uitgelezen) op 14-04-2017 19:42

Goedenavond Helma,

Prachtige foto's weer van madeliefjes en druppels :-) 

Maar dat van je rug is echt heel naar (we hadden er gisteren al contact over). Ik hoop zo dat het heel gauw weer houdbaar is en je er weer even op uit kan! Al is het maar met de auto. 

Zodra het weer beter gaat komen we zeker jullie kant op!

Heel veel sterkte en beterschap!

Liefs, Marjon.

Helma op 15-04-2017 13:54

Goeie middag Marjon,

Het zijn ook van die leuke bloemetjes hihi.... Gelukkig had ik die al gemaakt voor ik door mijn rug ging :-(.  Ik zit nu af en toe even een kwartiertje achter de pc maar ik hoop hele snel weer "normaal" te kunnen lopen hoor!

En tuurlijk komen jullie dan deze kant op. Er is ook zoveel moois te zien. Dank je voor je beterschap.

Hele fijne Paasdagen.

Liefs, Helma

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl