natuurtje.punt.nl
Spaanse Margriet.....
 
Deze Spaanse margriet is overgebleven van de afgelopen winter. Stond gewoon buiten in de tuin in een mandje maar is plots weer beginnen te bloeien. Dit geeft ook aan dat we dus bijna geen winter hebben gehad. Binnenkort op mijn fotoblog een hele serie van deze mooie en vrolijke bloem
 
 
 

 
 

Reacties

Pagina12
Marjon (Uitgelezen) op 05-09-2015 07:34

Goedemorgen Helma,

Oh wat een prachtige Libel-foto's weer. Ik blijf me daarover verbazen, zo gedetailleerd... Prachtig. Ik heb er weer van genoten. 

Ach, lief gezegd, maar vooral echt gemeend ;-)

Hier in Oostenrijk zien we veel vlinders, blauwe, paarse, roze, witte, gele en de bekende oranje-zwarte. Ik hoop ze nog op de foto te zetten, maar met het huidige herfstweer is de kans wel klein.

Fijne dag!

Liefs, Marjon.

Ferry & Jacqueline op 06-09-2015 18:52

Goedeavond Helma,

Prachtige foto's gemaakt van libellen. Wat hebben libellen mooie kleuren. Het schitteret helmaal. Vooral blauwe libel is werkelijk mooi om te zien.

Echt super!! Ik heb je foto's genoten om te zien.

Fijne avond. Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

Helma op 10-09-2015 11:04

Goeie morgen Marjon,

ik vind deze serie ook bijzonder geslaagd mede ook omdat ik de eitjes zag van de libellen. Had ik zelf ook nog nooit gezien!

Wat gaaf om zoveel mooie kleurige vlinders te zien daar!! Ik hoop echt dat je ze op de foto krijgt hoor en dat het weer daar ook inmiddels iets beter is geworden.

Jullie ook hele fijne dag.

Liefs, Helma

Helma op 10-09-2015 11:06

Goeie morgen Jacqueline en Ferry,

Die blauwe libellen vind ik zelf ook altijd heel erg mooi. Ze zijn dan ook echt groot en ik noem ze dan ook altijd 'helicopters' hihi...... Fijn dat jullie van deze foto's hebben genoten :-)

Hele fijne dag nog vandaag.

Lieve groejtes, Helma

Ferry & Jacqueline op 17-09-2015 07:28

Goedemorgen Helma,

Prachtig serie foto's heb je gemaakt van heide. Ik vind heide mooie kleuren om te zien. Libelle kwam je ook tegen. Echt schitterend. Van de week kwam grote libelle voor de raam vliegen. Heide hebben verschillende kleuren. In de tuincentrum hebben weer volop. Zo jij ligt helemaal plat om te fotograferen. Pfff... Grappig om te zien hoe jij doet. Toen was goed weer. Rode bekerbos heb ik nooit gezien. Heel mooi. Het is moeilijk om te foto's maken. Vandaar dat je op grond ligt te fotograferen.

Fijne dag.

Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

Ferry & Jacqueline op 17-09-2015 07:30

IK bedoelde rode bekermos. Ik heb deze naam nooit van gehoord. Weer geleerd.

Helma op 21-09-2015 19:10

Goeie avond Jacqueline en Ferry,

de heide is ook zo  fantastisch om te zien als deze in de bloei staat. De prachtige roze en lila gloed is vanuit de verte al te zien.  Jullie hadden dus een grote libel voorbij zien vliegen en dat is altijd leuk om te zien  op hoogte :-) Normaal lig ik inderdaad plat om het kleine spul te fotograferen. Nu kon ik het op knieën af omdat deze bekermosjes onder een heide struik stonden die net iets omhoog op een zandheuveltje stond :-) Ik snapte je bedoeling van het rode bekermos hoor :-)

Hele fijne avond nog.

Lieve groetjes, Helma

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl