natuurtje.punt.nl
Vlaamse Gaai
 
Deze Vlaamse Gaai heb ik afgelopen 11 december 2014 gefotografeerd in Kamthout in België.
 
 
                           
 
                           
 
 
                               Neem ook een kijkje op mijn fotoblog
                                  http://helmanatuurfotos.blogspot.nl/
 
 
 

Reacties

Pagina12
Marjon (Uitgelezen) op 26-01-2015 14:06

Ferry, fijn dat alles inmiddels is opgelost. Ik bedoelde ook niet dat jullie de boel niet up to date hadden hoor. Maar anderen verzaken wel en daar zijn jullie dan de dupe van. Dat zijn geen leuke dingen.

Groetjes, Marjon.

Helma op 28-01-2015 19:37

Goeie avond Marjon,

je kon me opvegen toen ik de eerste zin van je reactie las hahahahahaha...... Ik ben zo gek op mosjes en ik heb alweer een blog vol staan met mos. Deze kwam ik tegen toen ik in de haven van Den Oever liep afgelopen zaterdag. Zo mooi om te zien! De geweizwammetjes heb ik nog niet gezien en deze zijn er ook meer in de herfst. Deze tijd is meer voor de "natte" mossen zoals de purpersteeltejs, de bekermossen en de  Felrode antheridënbekers :-)

Hele fijne avond nog.

Liefs, Helma

Ferry & Jacqueline op 01-02-2015 07:59

Goedemorgen Helma,

Je hebt prachtig koolmezen foto's gemaakt. Zo scherpe foto's zie ik nergens. Koolmezen is moeilijk om te fotograferen. Ik heb je foto's genoten. Bij ons op de balkon komen elke dag. Soms met de vieren of driéén of tweetjes. Zo schattig. Pindavogelpotje is succes Helma. ER komt wel heel af en toe Ekster. We jagen gewoon weg. Het lukt aardig. Ik vind koolmezen vrij schuw om te fotograferen. Dan lukt het niet. Pfff....

Fijne zondag gewenst.

Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

Helma op 02-02-2015 18:42

Goeie avond Jacqueline en Ferry,

de koolmezen heb ik op verschillende dagen en op verschillende tijden gefotografeerd. Steeds had ik er twee of drie en soms eentje. Ik had ze nooit geplaatst en nu dacht ik: "Laat ik ze maar allemaal bij elkaar zetten :-)". Heel leuk dat de koolmezen zo trouw op jullie balkon komen en de ekster zou ik ook weggejaagd hebben. Inmiddels is het maandagavond maar voor jullie nog een hele fijne week.

Lieve groetjes, Helma

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl